Gemengde gevoelens bij Feyenoorders na klassieker

0
1550

De spelers van Feyenoord hadden gemengde gevoelens na afloop van de thuiswedstrijd tegen Ajax, die eindigde in 1-1. De reacties uit het Rotterdamse kamp lees je hieronder.

Jan-Arie van der Heijden
‘Ik heb echt een dubbel gevoel. Aan de ene kant blijft het gat met Ajax vijf punten, aan de andere kant hebben we genoeg kansen gekregen om te winnen. Normaal maken we de kansen die in de eerste helft kregen, maar nu bleef een doelpunt helaas uit waardoor Ajax in de wedstrijd bleef. Als team hebben we goed verdedigd, het is dan ook zuur dat zij toch scoorden uit vrijwel de enige kans die ze kregen.’

Eric Botteghin
‘Ik vind dat we twee punten verloren hebben. We waren de betere ploeg en hebben laten zien dat we verdienen om bovenaan te staan. Zij hebben maar één kans gekregen en die maken ze, daarom ben ik erg teleurgesteld. In de eerste helft kreeg ik zelf een goede kans, waarbij ik niet in de gaten had hoe vrij ik stond. Tot het einde had ik het gevoel dat we konden scoren. We hebben tot de laatste minuut geknokt, dat is ook een van onze kwaliteiten.’

Eljero Elia
‘Vanaf de bank zag ik dat we in de eerste helft al ruim voor hadden moeten staan. Na de 0-1 kwam ik erin om nog iets te proberen te forceren. Ik heb het veld vooral breed gehouden en ben blij dat ik met mijn assist nog belangrijk kon zijn voor het team. Ik weet wat Dirk kan als hij in het strafschopgebied staat. Hij zet zijn hoofd er wel tegen en dus gaf ik die bal daar. Van mijn schouder heb ik geen last gehad.’

Bron: Feyenoordnl