Manchester United – FEYENOORD (EXCLUSIEF TOEGANGSKAART)

0
5907

Ook naar Manchester United organiseren wij een reis, na de 1-0 thuisoverwinning op het grote Manchester United zal geen supporter deze wedstrijd willen missen. Op donderdag 24 november zal de uitwedstrijd plaatsvinden en de Feyenoord Supportersvereniging zal niet alleen met een charter vliegen naar Engeland, maar ook met een bus (zit al vol) naar Manchester afreizen.

Vliegreis

Op donderdag 24 november zullen wij rond 8.00 uur vertrekken vanaf Schiphol, waarna we na een uurtje vliegen zullen landen op Manchester Airport. Vanaf de luchthaven zorgen wij voor de transfer. Na de wedstrijd zullen wij u ook weer direct terugbrengen naar de luchthaven, waarbij wij rond 1.00 uur terugvliegen naar Schiphol. Het is een uur vliegen, maar i.v.m. het tijdsverschil met Engeland zal u rond 3.00 uur landen op Nederlandse bodem.

Wedstrijd

Inmiddels heeft u waarschijnlijk bij Feyenoord al uw kaart gekocht! Het bedrag is dus exclusief wedstrijdkaart en u zal zelf in het bezit moeten komen van de toegangskaart! Vergeet niet een annuleringverzekering af te sluiten.

Aanmelden

Voor € 285 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse vliegreis naar Manchester United. LET OP! U dient zelf voor een wedstrijdkaart te zorgen.

De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Manchester? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een mail te sturen naar [email protected] met uw naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en foto van uw paspoort en seizoenkaart, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder