Je eigen spandoek spuiten in De Kuip?

0
8301

Ken jij de Legioenzaal al? Deze zaal lijkt van binnen op De Kuip met zijn lichtmasten en je vindt er prachtige muurschilderingen van bekende Feyenoorders die persoonlijk hun afbeelding van hun handtekening hebben voorzien. In april bestaat de Legioenzaal al weer twaalf jaar. Dit willen we graag op zaterdag 8 april 2017 met jullie vieren!

 
Spuit je eigen spandoek!
Speciaal voor Kameraadjes is er de mogelijkheid om je eigen spandoek te spuiten in De Kuip. Hierbij krijg je hulp van het sfeerteam van FSV De Feijenoorder. Als je spandoek af is, zullen we hem ophangen in De Kuip en maken we er een foto van! Bovendien mag je een kijkje nemen in de Legioenzaal die speciaal voor jullie op een niet-wedstrijddag van Feyenoord geopend is.

Locatie: in en om de Legioenzaal
Tijd: 13:30 uur – 15:00 uur

 
Leer van de 010 Cheerleaders!
De 010 Cheerleaders zijn ook aanwezig, om een clinic te geven waarbij ze verschillende stijlen van cheerleading, cheerdance, tumbling, dance en jumps laten zien. In een paar stappen kun ook jij leuke moves en jumps leren!

Locatie: in en om de Legioenzaal
Tijd: 14:00 uur – 16:00 uur

 
Aanmelden
Stuur een e-mail met jouw voor- en achternaam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar [email protected]. Vermeld hierbij uiteraard of je wilt deelnemen aan het spandoek spuiten of de 010 Cheerleaders clinic. Uiteraard is het ook mogelijk om je voor beide activiteiten aan te melden.

Let op: Er zit een limiet aan het aantal inschrijvingen voor zowel het spandoek spuiten als de 010 Cheerleader clinic. Dit in verband met het aantal begeleiders per onderdeel. Iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt bericht van ons. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder