Bekijk hier de foto’s van de Open Dag sfeeractie fotohoek deel 1

0
2635

FSV De Feijenoorder heeft tijdens de Open Dag van Feyenoord op zondag 16 juli 2017 een fotohoek gecreëerd met hierop 2 sfeeracties uit het Kampioensjaar. Ben je tijdens de Open Dag op de foto geweest met 1 of beide doeken dan kun je hieronder het resultaat bekijken.

Wil je de foto in een groot formaat ontvangen? Stuur dan een e-mail met de foto naar info@defeijenoorder.nl

De sfeeracties in het stadion worden gefinancierd en georganiseerd door FSV De Feijenoorder. Nog geen lid? Word lid en steun FSV De Feijenoorder. Aanmelden gaat snel en gemakkelijk door hier te klikken!

Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (240)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (241)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (242)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (243)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (244)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (246)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (247)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (248)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (248)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (249)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (250)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (251)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (252)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (253)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (254)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (255)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (256)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (258)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (259)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (260)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (261)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (262)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (263)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (264)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (265)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (266)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (267)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (268)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (269)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (270)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (271)Map de Feijenoorder (foto`s opendag met de doeken bij de fotohoek) (272)

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder