Reis zondag comfortabel naar Rotterdam

0
2240

Bekijk jij de bekerfinale op 22 april samen met Feijenoorders in de stad of ben je één van de gelukkige die in De Kuip aanwezig is?

FSV De Feijenoorder laat een feestbus rijden van Borger naar Rotterdam Centraal. Er zijn tussenstops in Assen en Zwolle.
Vanuit de laatste stop zal er naar het centrum van Rotterdam gereden worden, zodat er nog voldoende tijd is voor een goede PMDS. Na de wedstrijd zal de bus weer vertrekken naar het Noorden van het land.

Tijd

We vertrekken 09.00 uur uit Borger en rijden terug om 22.30 uur.

Prijs

De prijs voor de feestbus is voor leden van FSV De Feijenoorder €22,50 per persoon. Niet leden betalen €35,- per persoon. Direct lid worden gaat snel en eenvoudig door hier te klikken. Je profiteert dan direct van €12,50 korting op de ‘De Feijenoorder Feestbus’.
De Feijenoorders die zich hebben opgegeven hebben een mail ontvangen en zijn gegarandeerd van een plaats. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wil je met ons mee neem dan contact op via [email protected]
Vermeld hierbij: Je voor en achternaam, opstapplaats, je telefoonnummer en je lidnummer (indien lid van FSV De Feijenoorder)

 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder