Terugblik: Megadoek aan het Hofplein!

0
2789

Vorig jaar stond FSV De Feijenoorder op 6 mei met tientallen vrijwilligers aan het Hofplein. Feyenoord kon op de zondag kampioen worden tegen Excelsior Rotterdam. Rotterdam was in de ban van het kampioenschap en een gave sfeeractie kon hierin niet ontbreken. Mede door medewerking van verschillende partijen werd dit gerealiseerd! Het doek wat gebruikt is tegen Ajax in de beker werd iets ingekort en door een gespecialiseerd bedrijf opgehangen. Op zaterdag 6 mei 2017 klonk het Hand in Hand op het Hofplein toen het doek naar beneden kwam. Kippenvel en trots op dit stukje vakwerk! En de nederlaag tegen Excelsior? Ach ja het voordeel hiervan was dat het megadoek aan het Hofplein een week langer kon blijven hangen! Hieronder de tekst en foto’s welke we hebben geplaatst vorig jaar. Oh ja wil je deze gave acties steunen? Word lid van FSV De Feijenoorder!


ā€˜Sterker door Strijdā€™ zo staat metersgroot te lezen op het megaspandoek dat zaterdag 6 mei 2017Ā is opgehangen boven het Hofplein. Een kreet die dit seizoen misschien wel meer dan ooit van toepassing is geweest op de Feyenoord selectie. EĆ©n dag voor wat een historische zondag moet worden heeft FSV de Feijenoorder samen met tientallen vrijwilligers nog eenmaal dit fantastische doek uit de opslag gehaald om de stad, die toch al in rep en roer is, verder aan te kleden. Voor Feijenoorders, door Feijenoorders.

Kwartfinale beker, de onthulling
Op woensdag 28 oktober, even voor kwart voor acht werd het enorme spandoek voor het eerst uitgerold door de mannen van FSV de Feijenoorder. Het zorgde voor een fantastisch plaatje en het bleek de perfecte opmaat voor een heerlijke bekeravond waarbij we onze eeuwige rivaal uit de hoofdstad gedesillusioneerd weer richting huis stuurden. Een magische avond in de Kuip, zoā€™n avond die je trots maakt Feijenoorder te zijn.

Kosten noch moeite gespaard
Het megaspandoek tegen Ajax was een schot in de roos, het enorme groen-wit-groene vlak met daarbinnen het wapen van Rotterdam en die alleszeggende kreet ā€˜Sterker door Strijdā€™. Een strijd was het ook in aanloop naar het uitrollen van het megadoek. Kosten noch moeite zijn gespaard tijdens de voorbereidingen van het doek. Honderden uren vrije tijd hebben tientallen vrijwilligers besteed aan het grootste spandoek van Europa. Vrijwilligers die voor FSV de Feijenoorder goud waard zijn. Daarnaast is een dergelijk spandoek een forse investering. Een doek van dit formaat kost al snel duizenden euroā€™s wat wordt gefinancierd door de vele leden van de vereniging en door trouwe sponsoren. Het ophangen en het bevestigen van het megaspandoek op het Hofplein op zaterdag 6 mei 2017 heeft vele duizenden euro’s gekost. Leden van FSV De Feijenoorder, de Gemeente Rotterdam, Feyenoord (inclusief de selectie) en trouwe sponsoren hebbenĀ dit enorme bedrag in een aantal dagen bij elkaar opgehaald.

Meld je snel aan!
FSV de Feijenoorder staat voor het verbinden van supporters. Voor Feijenoorders, door Feijenoorders. Saamhorigheid is belangrijk, want alleen door samen te werken met de leden, tientallen vrijwilligers, sponsoren en Feyenoord zijn deze schitterende acties mogelijk. Jouw bijdrage in de vorm van een lidmaatschap komt dan ook geheel ten goede aan de sfeeracties en evenementen die georganiseerd worden door FSV de Feijenoorder. Ben je nog geen lid, maar vind je het net als ons super tof dat we dit soort acties met elkaar kunnen organiseren? Meld je dan hier aan. Samen zijn wij Feyenoord!

Megadoek FSV De FeijenoorderIMG_5268Megadoek FSV De FeijenoorderIMG_3696IMG_3739IMG_3705IMG_3730IMG_3734IMG_3746IMG_3745IMG_3757IMG_3766IMG_3769IMG_3797IMG_3792IMG_3773


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder