Voorzitter Remco Ravenhorst herkozen tijdens Algemene Ledenvergadering

0
2098

Op maandag 16 november heeft de Algemene Ledenvergadering van FSV De Feijenoorder plaatsgevonden.

Dit jaar vond de Algemene Ledenvergadering in een andere setting plaats dan normaal. Door COVID-19 was het helaas niet mogelijk om bij elkaar te komen en is de Algemene Ledenvergadering digitaal gehouden.

Vooraf aan de vergadering werd er 1 minuut stilte gehouden voor de overleden Kameraden.

Tijdens de vergadering werd er teruggeblikt op het seizoen 2019-2020. De jaarrekening is doorgenomen, Remco Ravenhorst is herkozen in zijn rol als voorzitter en is de begroting vastgesteld voor het seizoen 2020-2021.

Wij danken de aanwezige leden voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder