Vrijwilligers

FSV De Feijenoorder doet meer dan je denkt. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wie voor sfeeracties de vlaggetjes in de stoeltjes steken of de sfeerbordjes neerleggen vooraf een wedstrijd in de Kuip? Dat doen vrijwilligers van het sfeerteam. Overigens zijn deze en andere vrijwilligers ook niet te beroerd om dat ook bij wedstrijden van het Nederlands elftal in De Kuip te doen.

Bij jeugdprojecten, o.a. het grote Sinterklaasfeest, met duizenden Feyenoord-supportertjes (kameraadjes) doet Feyenoord nooit tevergeefs een beroep op de vrijwilligers van FSV De Feijenoorder. Daarnaast kom je onze vrijwilligers ook regelmatig in en rond De Kuip tegen als collectant voor goede doelen of als ledenwerver voor FSV De Feijenoorder. Al enige jaren is er een promoteam van FSV De Feijenoorder actief. Dit team bestaat uit enthousiaste jongens en meiden die op gezette tijden de supportersvereniging onder aandacht van het publiek brengen.

Interesse om deel uit te maken als vrijwilliger voor FSV De Feijenoorder en Feyenoord. Wil je meer informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar [email protected] o.v.v. vrijwilliger.