Help mee om De Legioenzaal nog groter te maken!

0
2959

Vorige zomer heeft de supportersvereniging flink geïnvesteerd in De Legioenzaal en heeft het supportershome een metamorfose ondergaan. De wanden zijn opnieuw geschilderd, de ramen zijn bestickerd, er zijn houten tribunes geplaatst, De Legioenzaal heeft een nieuw logo gekregen en de DJ-set is vernieuwd. Dank ook aan de boys van FRFC1908.nl voor hun hulp bij dit project!

Maar De Legioenzaal is nog niet klaar. We willen het geluid, de verlichting vernieuwen en een nieuwe zijwand bouwen. Help jij mee om De Legioenzaal nog toffer te maken? Doe een donatie en draag je steentje bij. Doneer door hier te klikken.

De tussenstand van de actie kun je volgen via deze website. Alvast bedankt en hopelijk tot snel in De Legioenzaal!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder