Lidmaatschap

Als je besluit lid te worden van FSV De Feijenoorder dan ondersteun je de enige door Feyenoord officiële erkende supportersvereniging. Klik hier om je direct aan te melden!

Redenen om lid te worden van FSV De Feijenoorder:

 • FSV De Feijenoorder organiseert en ondersteunt de sfeeracties in het stadion.
 • FSV De Feijenoorder heeft een eigen clubblad genaamd de Hand in Hand. Bij een hoofdlidmaatschap krijg je 10x per jaar het blad met alle informatie over Feyenoord en haar supporters. 1x per jaar ontvangen leden een special over een clubicoon van Feyenoord.
 • Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen 10% korting op het gehele assortiment in de (online) Feyenoord fanshops. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen 10% korting in de webshop van FSV De Feijenoorder.
 • FSV De Feijenoorder organiseert activiteiten voor haar leden. De professor Feyenoord quiz, voetbaltoernooien, de legioenzaal en de supportersreizen naar het buitenland zijn hier goede voorbeelden van.
 • FSV De Feijenoorder behartigt de belangen van de Feyenoord supporters. De vereniging zorgt voor saamhorigheid en laat supporters met elkaar in contact komen.
 • FSV De Feijenoorder draait op vrijwilligers. Samen met jou maken we FSV De Feijenoorder sterker en ondersteunen we de spelers van Feyenoord.
 • FSV De Feijenoorder is Corporate Partner van de Dirk Kuyt Foundation. FSV De Feijenoorder werft fondsen en vrijwilligers voor de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation organiseert en ondersteunt sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Naast bovenstaande redenen ontvang je bij het aanmelden een Feyenoord gerelateerd cadeau!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Word je lid tijdens het seizoen dan wordt het lidmaatschapsgeld naar rato geïncasseerd: juli – december 100% en januari – juni 50%. Het lidmaatschap wordt automatisch, zonder tijdige opzegging, verlengd.

FSV De Feijenoorder kent vijf lidmaatschappen:

1. Hoofdlidmaatschap incl. Hand in Hand (€30 per jaar)

Met het hoofdlidmaatschap ben je lid van FSV De Feijenoorder en ontvang je 10x per jaar ons supportersmagazine Hand in Hand.

In Hand in Hand zijn fantastische achtergrondverhalen te lezen over onze mooie club. Verhalen over de rijke clubhistorie worden afgewisseld met interviews, columns en interessante feiten en wetenswaardigheden. De redactie van Hand in Hand bestaat voor 100% uit Feyenoord-supporters.

Als je kiest voor het hoofdlidmaatschap van FSV De Feijenoorder ontvang je, naast de vele ledenvoordelen – zoals korting op artikelen in onze webshop – en ons supportersmagazine Hand in Hand, een Feyenoord-gerelateerd welkomstgeschenk.

2. 1908-Lidmaatschap (€19,08 per jaar)

Het 1908-lidmaatschap is niet zo maar gekozen. 1908 is het oprichtingsjaar van Feyenoord en voor €19,08 verzeker je je van alle voordelen van de vereniging, zonder het supportersmagazine Hand in Hand. Je ontvangt de speciale e-mailnieuwsbrief met informatie en aanbiedingen voor onze leden. 1908-Leden ontvangen als welkomstgeschenk een sjaal van De Feijenoorder. Je kunt ook kiezen voor een donatie aan de Dirk Kuyt Foundation.

3. Buitenlandlidmaatschap (€65 per jaar)

Feyenoord-supporters zitten over de hele wereld, van Argentinië tot en met Dubai. FSV De Feijenoorder geeft ook deze supporters graag de kans hun club te blijven volgen. Met het buitenlandlidmaatschap reist ons magazine Hand in Hand jou 10x per jaar over de hele wereld achterna.

4. Jongerenlidmaatschap (€12 per jaar)

Ben je 14 jaar of ouder en de Kameraadjes ontgroeid, dan is het jongerenlidmaatschap van FSV De Feijenoorder iets voor jou. Ontwikkeld in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation. Speciaal voor Feijenoorders tot 18 jaar. Slechts €12 per jaar ofwel €1 per maand en de helft hiervan gaat naar de Dirk Kuyt Foundation. Je steunt dus de foundation van Dirk Kuyt, die het mogelijk maakt mensen met een beperking te laten sporten. Je ontvangt een speciale nieuwsbrief en een door Dirk Kuyt gesigneerde spelerskaart.

5. Bedrijfslidmaatschap (min. €150 per jaar, excl. btw)

FSV De Feijenoorder kan niet zonder trouwe leden, vrijwilligers en sponsoren. Speciaal voor bedrijven kent FSV De Feijenoorder het bedrijfslidmaatschap. Met een bedrijfslidmaatschap steun je de activiteiten van FSV De Feijenoorder en bied je een leuke incentive voor je medewerkers en/of relaties. De minimale bijdrage bedraagt €150 excl. btw, inclusief lidmaatschap voor vijf medewerkers. Voor iedere medewerker meer betekent dit een extra bijdrage van €30 excl. btw per jaar. 

Bedrijfslidmaatschap

FSV De Feijenoorder kan niet zonder trouwe leden, vrijwilligers en sponsoren. Speciaal voor bedrijven heeft FSV De Feijenoorder een bedrijfslidmaatschap ontwikkelt.

Met een bedrijfslidmaatschap wordt een belangrijke bijdrage gedaan om de activiteiten van de FSV De Feijenoorder te ondersteunen en het biedt een leuke incentive voor de medewerkers en/of relaties.

De minimale bijdrage bedraagt slechts €150,- (excl. BTW), inclusief lidmaatschap voor vijf medewerkers. Voor iedere medewerker meer betekent dit een extra bijdrage van €30,- (excl. BTW).

Tegenprestatie:

 • Meer en grotere sfeeracties in De Kuip
 • Plaatsing van uw bedrijfslogo op onze website
 • Lidmaatschap voor 5 medewerkers voor een seizoen (1 juli t/m 30 juni)

Als lid geregistreerde medewerkers en/of relaties ontvangen:

 • Ontvangen 10 keer per seizoen het magazine Hand in Hand
 • Kunnen met korting deelnemen aan alle door de vereniging georganiseerde evenementen
 • Krijgen korting op de door de vereniging georganiseerde buitenlandse reizen

Procedure:

Klik hier en meld je aan voor een bedrijfslidmaatschap.

Betalingen, wijzigingen en opzeggingen

Betalingen

Leden kunnen bij aanmelding kiezen om de contributie te betalen met iDEAL of met een automatische afschrijving. Indien wij zijn gemachtigd de jaarlijkse contributie van uw rekening te incasseren, maar wij dit om redenen niet kunnen, zullen wij u hieraan schriftelijk herinneren en u vragen om de contributie zelf te voldoen (dit omdat wij slechts eenmalig kunnen incasseren van uw rekening). Indien u van ons een betaalverzoek ontvangt moet u binnen 30 dagen aan de betaling voldoen. Is binnen het termijn de betaling niet voldaan, zullen wij u schriftelijk herinneren de betaling alsnog te voldoen.

Incasso: Wordt er na herinnering geen gehoor gegeven aan de betaling dan zijn wij genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen. Buiten het verschuldigde bedrag van contributie brengt dit extra incassokosten met zich mee, die aan het bureau moeten worden voldaan. Wees u zich er tevens van bewust als u niet op tijd opzegt of betaalt het lidmaatschap niet automatisch stopt, maar stilzwijgend verlengd wordt.

Wijzigingen in adres of bankgegevens

Te allen tijde blijft u zelf verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen van uw adres- of bankgegevens, waardoor eventueel niet aan de betaling kan worden voldaan. Controleer uw gegevens dus goed. Eventuele wijzigingen kunt u via [email protected] of telefonisch 010-4325126 aan ons doorgeven.

Opzegging

Voorwaarden: Het beëindigen van het lidmaatschap kan niet telefonisch worden gedaan, maar alleen schriftelijk per post (Postbus 24036, 3007 DA Rotterdam) of per e-mail ([email protected]).

FSV De Feijenoorder heeft de volgende gegevens nodig bij opzegging:

Voorletter(s):
Voornaam:
Eventueel tussenvoegsel:
Achternaam:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Plaats:
E-mail adres:
Reden van opzegging:

Opzeggingen moeten uiterlijk op 31 mei bij FSV De Feijenoorder binnen zijn: Dat betekent dat wanneer de opzegging op 31 mei niet in het bezit is van FSV De Feijenoorder het lidmaatschap stilzwijgend voor een jaar verlengd wordt. Is er wel op tijd opgezegd ontvangt u van ons binnen één maand een bevestiging van opzegging, op het mail- of woonadres wat bij ons bekend is. Ontvangt u binnen een maand geen bevestiging, neem dan contact met ons op per mail [email protected] of telefoon 010-4325126.

Regelgeving omtrent lidmaatschap: Voor (sport)verenigingen is een uitzondering gemaakt. De nieuwe wet verbiedt het automatisch verlengen van het (sport)verenigingslidmaatschap niet. De gedachte hierachter is dat verenigingen vaak minstens een jaar vooruit moeten plannen en financiële verplichtingen aangaan. De onzekerheid over het ledenaantal is hierdoor niet wenselijk. Voor verenigingen is mede daarom een milder regime van toepassing. In de nieuwe wet is daarom wel bepaald dat verenigingen ervoor moeten zorgen dat leden eenvoudig kunnen nagaan op welke wijze men zijn/haar lidmaatschap kan opzeggen.