Supportersreizen

FSV De Feijenoorder organiseert al jaren supportersreizen per bus naar uitwedstrijden van Feyenoord in Nederland. Als er in Europees verband wedstrijden zijn dan organiseert de FSV ook een reis naar deze wedstrijden, dat kan zijn per bus of met het vliegtuig.

Voor uitwedstrijden van Feyenoord in Nederland, die op vrij vervoer te bezoeken zijn, is FSV De Feijenoorder in 2009 een samenwerkingsverband aangegaan met de club voor het gezamenlijk organiseren van busreizen. Hierdoor zijn deze reizen alleen nog te boeken via Feyenoord en het internet. Dit grotendeels voor het gemak van supporters.

Wedstrijden in Europees verband van Feyenoord of andere supportersreizen, organiseert en voert FSV De Feijenoorder alleen uit, na overleg met de club.

FSV De Feijenoorder probeert dit voor supporters altijd op een zo’n voordelige manier te doen, zonder enig winstbejag.

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van kortingen op reizen tegenover niet leden. Voor reizen in Nederland scheelt dit euro’s, in Europees verband tientallen euro’s. Een goede reden om snel lid te worden.

FSV De Feijenoorder is tegen het opleggen van verplicht vervoer en streeft naar normalisering voor het bezoeken van uitwedstrijden. In ieder overleg deelt FSV De Feijenoorder dit mee aan desbetreffende instanties, waaronder de te bezoeken Gemeente.