Samen krijgen we het stadion vol!

Het coronavirus heeft ook het voetbal in zijn greep. Helaas zijn de tribunes leeg en het stadion vol krijgen met supporters gaat helaas nog wel even duren. Daarom is FSV De Feijenoorder samen met FRFC1908 en met steun van FR12, Cabras Feliz, De Noordzijde en diverse supportersgeledingen op woensdag 18 november een spandoekenactie gestart om op een andere, unieke manier het stadion vol te krijgen! Met als ultieme doel om 47.212 Kuipstoeltjes vol te krijgen met spandoeken vol met aanmoedigingen.

Steun Feyenoord
Om de ploeg een steuntje in de rug te geven zijn we begonnen om het stadion vol te leggen met spandoeken. Met als doel om ieder stoeltje dat leeg is te bedekken. Op die spandoeken komen Feyenoord gerelateerde boodschappen ter ondersteuning van het elftal. Jij kunt hierbij helpen en de afmeting van het doek bepaal je zelf. Voor ieder spandoek dat jouw stoeltje bedekt betaal je €5,-. Dit betekent dat jij met je familie, kameraden of je werk zelf de boodschap én de grootte van het doek bepaalt! Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal om de spandoeken te maken.

Hoe kan jij Feyenoord hierin steunen?
Klik hier
 en koop hieronder ‘jouw stoeltje(s)’ en geef aan welke tekst je op het doek wilt hebben. Heb je vragen omtrent deze actie stuur dan een e-mail naar [email protected]

Tussenstand
Hieronder kun je live de tussenstand van de spandoekenactie bekijken. Onze vrijwilligers werken dag en nacht door om de bestelde spandoeken te maken en in De Kuip neer te leggen. Het maken van de spandoeken kost flink veel tijd. Het op maat knippen van de doeken, het spuiten maar ook het ophangen in De Kuip kost flink wat uren. Zodra de spandoeken zijn aangemaakt plaatsen we een foto van het doek onderaan deze pagina.


Fotoreportage spandoeken
Hieronder kun je de reeds gemaakte spandoeken terugvinden. Uiteraard proberen we z.s.m. de bestelde spandoeken te maken en op te hangen in De Kuip. Vanwege het vele werk kan er een aantal dagen zitten tussen bestelde doeken en de hieronder getoonde spandoeken. We kunnen niet garanderen dat er een foto van je spandoek is gemaakt.