Ledenvoordeel en bedrijfslidmaatschappen

FSV De Feijenoorder biedt haar leden verschillende kortingen en ledenvoordelen aan. Op vertoon van de ledenpas of via het lidmaatschap krijg je een korting of attentie bij onze FSV De Feijenoorder partners. 

Ledenvoordeel met je ledenpas Hoe kun je jouw ledenvoordeel verzilveren
Leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 15% korting in de Feyenoord Fanshops. De korting is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, shirtbedrukking en boeken.
Ben jij een fanatieke hardloper of wil je gaan beginnen met hardlopen? Ren dan snel naar Run2Day Rotterdam en profiteer van 10% korting op vertoon van je FSV De Feijenoorder ledenpas! Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen in een echte Rotterdamse omgeving. Het Run2Day team adviseert jou graag waarmee en hoe een betere hardloper te worden. 
Vanaf het seizoen 2020-2021 ontvangen leden 15% korting op wedstrijddagen bij Lyle & Scott Rotterdam op vertoon van de ledenpas. Leden ontvangen 15% korting (niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen) op wedstrijddagen van Feyenoord (bij oefenwedstrijden, thuiswedstrijden, uitwedstrijden en bij Europese duels).
Ledenvoordeel met een kortingscode Hoe kun je jouw ledenvoordeel verzilveren
Leden profiteren van 10% korting in onze webshop. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected] en leden ontvangen de code.
Leden profiteren van 10% korting in de webshop van FRFC1908. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar [email protected] en leden ontvangen de code.
Leden profiteren t/m 31 juni 2021 van 10% korting op het gehele assortiment van fotolijsten.nl

Aanrader zijn de frameboxen. Klik hier voor het assortiment. Dankzij de framebox blijft je Feyenoord-shirt netjes tijdens het inlijsten en kun je later altijd switchen van shirt.

Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar [email protected] en leden ontvangen de code.
Ken je Stadsjuwelen al? Zij verkopen stoere handgemaakte, echt zilveren 010 – armbanden van hoogwaardige kwaliteit voor een Rotterdams nuchtere prijs.

Laat onze zilveren sieraden ook jouw Rotterdamse verhaal vertellen! Enne… extra tof: voor leden van de Feijenoorder 15% korting in de webshop. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected] en leden ontvangen de code.
P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. P1 Travel verzekert je van de best mogelijke ervaring, dankzij hun officiële samenwerking met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengt P1 Travel je naar het evenement van je dromen!

Leden ontvangen €5,- korting bij een bestelling bij P1 Travel via een kortingscode. Kortingscode niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Ledenvoordeel met je lidnummer Hoe kun je jouw ledenvoordeel verzilveren
Leden ontvangen 15% korting in de webshop van Feyenoord. Voer jouw lidnummer in bij het kortingscode-veld in de winkelmand van www.feyenoordfanshop.nl. Je 10-cijferige lidnummer staat op de achterkant van je ledenpas. Let op: je ontvangt geen 15% korting op afgeprijsde artikelen, shirtbedrukking en boeken.. Je ontvangt de korting alleen als je niet bent ingelogd in de webshop van Feyenoord.

Bedrijfslidmaatschap

Bedrijven kunnen lid worden van FSV De Feijenoorder. Bedrijven kunnen hun relaties/medewerkers een gratis lidmaatschap aanbieden van FSV De Feijenoorder. De relaties/medewerkers ontvangen o.a. ons magazine Hand in Hand en profiteren van ledenvoordeel. Bedrijven die een bedrijfslidmaatschap afsluiten kunnen hun logo+promotie tekst op deze pagina plaatsen. Ben jij een Feijenoorder met een eigen bedrijf en wil je graag de vereniging steunen? Sluit dan een bedrijfslidmaatschap af. Klik hier en meld je aan!

BedrijfslidmaatschappenPartners van FSV De Feijenoorder
Trichis is een bureau dat boeken en bladen maakt. In opdracht van anderen, of omdat we het zelf belangrijk vinden om ze uit te geven. Bekijk hier de website van Trichis Publishing.
WL-ICT is dé specialist op het gebied van datanetwerken, glasvezeloplossingen en telecommunicatie. Bekijk hier de website van WL-ICT.
Fiscale en financiële belangenbehartiging van cliënten. Klik hier voor meer informatie.
Traas ongediertebestrijding is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in de preventie van ongedierte en het bestrijden van ongedierte. Klik hier voor meer informatie.
Run2Day is al sinds 2003 dè hardloopspeciaalzaak van Rotterdam met een breed assortiment van schoenen, kleding en accessoires. Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen. Klik hier voor meer informatie.
Perfect bestaat al sinds 1955. Gestart als eenmanszaak in ‘reclame service’ en inmiddels gegroeid  tot een serieuze speler op het gebied van multi mediale marketing en communicatie. Voor deskundig advies en professionele dienstverlening ga je naar Perfect Groep.
Garfield Aluminium is een groothandel met bijna 50 jaar ervaring en een echte specialist in de markt voor aluminium profielen,  aluminium platen en aluminium band.  
Protex Oil is expert in scheepsmeeroliën en smeermiddelen.
Van der Zwan Dakwerken uit Den Haag staat met 5 ervaren dakdekkers garant voor vakwerk op alle platte, hellende en schuine daken.
24 Service BV is een volledig gecertificeerde en bevoegde slotenmaker om sleutels te (re)produceren, sluitplannen op te stellen en (maatwerk) cilinders te maken.
H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot specialist in logistiek. Internationaal en intermodaal groupagetransport (temperatuur gereguleerd), distributie, scheepsbevoorrading en warehousing; dagelijks nemen wij klanten in met name Midden- en Zuid-Europa alle mogelijke logistieke zorgen uit handen. 
Logic Vision is al ruim 21 jaar leverancier van bedrijfssoftware gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij bedienen organisaties in de branches Maritime, Energy & Industry met meer dan 3.000 gebruikers in binnen en buitenland.
De afkorting D.I.H. staat voor Data Installatie Hoogvliet. De doelstelling van D.I.H. Techniek is om zich in de markt te presenteren als partner installateur van koper- en glasvezel netwerken. D.I.H. Techniek hecht heel veel waarde aan een goede en langdurige samenwerking. Waarbij de wens van u, als klant, ten allertijden centraal staat!
P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. P1 Travel verzekert je van de best mogelijke ervaring, dankzij hun officiële samenwerking met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengt P1 Travel je naar het evenement van je dromen!
Goede koffie komt uit een goede koffiemachine, zo eenvoudig is het. BlackStock levert perfecte koffiemachines in bruikleen. En dat niet alleen, ze stellen hem ook voor je af en geven regelmatig een servicebeurt. Is hij stuk? Geen probleem, direct gerepareerd! Alleen echte kwaliteit lever je met een geweldige machine. Wat doe je met een goede koffiemachine zonder goede koffie? BlackStock levert 8 verschillende melanges met ieder zijn eigen smaak en ieder zijn eigen identiteit.
Van Andel Onderhoud is gespecialiseerd in diverse onderhoud en dienstverleningen. Waaronder het onderhouden van binnen- en buitenzwembaden.
HR ProjectPartners BV is in augustus 2004 gestart als lokale stafaanbieder. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau in de Olie, Gas & Energie, Industrie, Bouw & Infra en Business Solutions branche.
Zichttop levert een hoge kwaliteit afwerkingslaag voor wegen, fietspaden, parkeerterreinen, en andere oppervlakten in de openbare ruimte. We bieden innovatieve en duurzame oplossingen en zijn gespecialiseerd in specifieke afwerkingsmogelijkheden.
At MatchWornShirt.com we strive to create the best fan-experience for our shirt sales and everything around it. From producing interactive video content to our custom framing service, we got you covered from A to Z. Our platform is designed to be user-friendly on every device, anywhere in the world. So whether you are commuting to work, in the stands or in the middle of nowhere: a new bid can be placed in a matter of seconds.
Met trots zijn wij “Verfhandel van Laar” inmiddels 60 jaar een succesvol familiebedrijf en een vertrouwd adres voor verf, behang en toebehoren voor particulieren en bedrijven. Met een uitgebreide collectie aan prachtige kleuren van topmerken zoals Farrow and Ball, Little Greene, De Vos, Sigma en Wyzonol brengt u kwaliteit en stijl in huis. Wij helpen u graag op weg bij elke klus!