Hand in Hand

Tien keer per jaar brengt FSV De Feijenoorder de Hand in Hand uit. Dit is een magazine van de supportersvereniging waarin we over van alles en nog wat schrijven wat met onze mooie club en vereniging te maken heeft. Of het nu gaat om een spelersinterview, een verslag van een van die prachtige door de vereniging georganiseerde sfeeracties, of een terugblik op de roemrijke geschiedenis? Hand in Hand heeft het allemaal. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie. U steunt daarmee de sfeeracties én krijgt dit prachtige magazine thuisgezonden.

Hand in Hand valt bij de leden op de mat en is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord fanshops en diverse winkels.

Het lidmaatschap kost €30,00. Voor deze prijs ontvangt u niet alleen de Hand in Hand 10 keer thuis op de mat, maar ook een leuk welkomstgeschenk. Natuurlijk hebt u als lid meer voordelen. Denkt u eens aan competitie- en Europese uitwedstrijden. FSV De Feijenoorder organiseert reizen daar naar toe en als lid krijgt u altijd korting op de bus- of vliegreis. Dus twijfel niet en word lid van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland.

*Supporters die in het buitenland wonen betalen voor het hoofdlidmaatschap €65,00. Dit door de verzendkosten voor het magazine naar het buitenland.

Uitgeverij

De uitgever van de Hand in Hand is Trichis boeken en bladen. Wilt u adverteren in ons blad? Neem dan contact op via:

Trichis boeken en bladen:
Goudsesingel 194, Rotterdam
(010) 477 85 25
E-mail: [email protected]

Cover FSV De Feijenoorder