Kameraadjes

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging De Feienoorder voor alle jeugdige supporters tot en met 14 jaar. Klik hier om de website van de Kameraadjes te bezoeken.

Te oud voor de Kameraadjes?

Speciaal voor de jongeren die te oud zijn voor de kameraadjes heeft FSV De Feijenoorder in samenwerking met de Dirk Kuyt foundation het jongerenlidmaatschap ontwikkeld. Dit lidmaatschap is voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. De kosten bedragen € 12,- per jaar (€ 1,-  per maand en als supporter ben jij de 12e man!) Van het lidmaatschap gaat €6,- naar de Dirk Kuyt Foundation, daarmee wordt de foundation gesteund die het mogelijk maakt om mensen met een beperking te laten sporten. Alle jongeren ontvangen een speciale nieuwsbrief, 2x het magazine Hand in Hand en een door Dirk Kuyt gesigneerde spelerskaart. Tevens maak je kans op een gesigneerd shirt van Dirk Kuyt! (aanmeldingen tot 31 juli 2019) Klik hier om je aan te melden!

Lidmaatschap Kameraadjes

De Feyenoord Juniorclub ‘Kameraadjes’ is verdeeld in vier leeftijdsgroepen:

  • Mini’s (0-2 jaar)
  • Puntertjes (3-7 jaar)
  • Pupillen (8-11 jaar)
  • Junioren (12-14 jaar)

Klik hier om lid te worden van de Kameraadjes.

Wedstrijdmascotte

Elke thuiswedstrijd is er een mascotte van de wedstrijd. De wedstrijd mascotte doet de warming-up met de reserve spelers, gaat op de foto met zijn favoriete speler en loopt aan de hand van de scheidsrechter het veld op. Wil je een Kameraadje opgeven als wedstrijdmascotte? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Vermeld hierbij de naam van de mascotte, zijn Kameraadjes lidmaatschapnummer, geboortedatum en zijn kledingmaat.

Voorwaarden wedstrijdmascotte: De mascotte is in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, lid van de Kameraadjes en nog niet eerder speler of wedstrijdmascotte geweest bij Feyenoord.