Vakblad Marketing Rendement: “Niemand is sterker dan Feyenoord in De Kuip”

0
7847

Het landelijke en gerenomeerde vakblad Marketing Rendement heeft in een van de meest recente uitgaves in 2016 louter prachtige woorden over voor Feyenoord en De Kuip. Eerder werd al bekend dat zowel Feyenoord als De Kuip op plaats nummer één staan als het gaat om interessante merken om je bedrijf aan te verbinden. Dit meest recente overzicht bevestigt dat alleen maar.

De populariteit van De Kuip is goed te verklaren: Het unieke stadion van Feyenoord doet menig sporthart sneller kloppen. De geschiedenis en de entourage zorgen ervoor dat vrijwel elke Nederlander warme gevoelens heeft bij Stadion Feijenoord. Naast het kloppende hart is ook de locatie van De Kuip van grote klasse. Met veel parkeergelegenheid in de directe omgeving en slechts een paar honderd meter verwijderd van de afslag van een van de drukste snelwegbruggen van Nederland, maakt dat Stadion Feijenoord bijzonder makkelijk te bereiken is.

Combineer het sterkste sportmerk De Kuip met het populairste sportmerk Feyenoord en je krijgt een eenheid die niet te verslaan is in marketingland. Kortom: bedrijven van Nederland. Meld u op Rotterdam-Zuid, dit zal u geen windeieren leggen!!

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder