Geniet in Manchester

0
4974
Tonny Vilhena
Tonny Vilhena

Vandaag, morgen en overmorgen zorgen vele Feijenoorders voor een kleine volksverhuizing naar Manchester. Ook dankzij de vereniging die over land (bus) en door de lucht richting Manchester afreist met meer dan 200 supporter. Mooie dingen vinden we dat.

Helaas heeft niet iedereen een kaart door het beperkte aantal kaarten dat beschikbaar was, maar dat mag hopelijk de pret niet drukken. In Manchester is trouwens genoeg te doen. Een bezoekje aan het FA Football Museum is bijvoorbeeld zeker de moeite waard. Verder kan je proberen alle kroegen aan te doen maar dat kost nogal wat moeite. Het zijn er veel.

Heb je geen kaart weten te bemachtigen? Ga dan gezellig ergens in de pub kijken met andere Feijenoorders. Kroegen zat zoals we al zeiden. Volg aanwijzingen van de Engelse politie gewoon op. Die zijn meestal eerlijk en direct zonder dat het vervelend wordt. Alle vergelijken met eerdere wedstrijden in Europa gaan niet op. Pas op jezelf en ook op de supporters om je heen en laat je niet uit de tent lokken. Maak er een onvergetelijk feest van!

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder