1908-Partybus vanuit het Noorden/Oosten naar Feyenoord – FC Utrecht

0
11126

FSV De Feijenoorder brengt je naar de Kuip!

Voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht speeldatum zondag 16-04-2017, aftrap 14:30 uur laat FSV De Feijenoorder voor het eerst een 1908-Partybus rijden vanuit het Noorden/Oosten.

Feyenoord supporters komen van heinde en ver en FSV De Feijenoorder wil graag saamhorigheid en gezelligheid aanbieden. Wat is er nu leuker om samen met andere Feyenoord supporters naar de Kuip te reizen!

Het is nu mogelijk om je in te schrijven en mee te gaan met de FSV De Feijenoorder 1908-Partybus. De bus vertrekt van 3 opstapplaatsen (in onderstaande volgorde):

    1. NS Station Assen – indicatie vertrektijd 09:00 uur
    2. NS Station Hoogeveen – indicatie vertrektijd 09:30 uur
    3. NS Station Zwolle – indicatie vertrektijd 10:10 uur

Setra binnenkant 2

Prijs:

De prijs voor de 1908-Partybus vanuit het Noorden/Oosten is voor leden van FSV De Feijenoorder €25,- per persoon. Niet leden betalen €35,- per persoon. Alle deelnemers krijgen een welkomstdrankje (1 Sonnema cola) en een 1908-Sjaal om in stijl af te reizen richting de Kuip. Direct lid worden gaat snel en eenvoudig door hier te klikken. U profiteert dan direct van 10 euro korting op de 1908-Partybus vanuit het Noorden/Oosten.

Opgeven:

Opgeven voor de gezellige 1908-Partybus met muziek naar de wedstrijd tegen FC Utrecht gaat gemakkelijk door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. aanmelding 1908-Partybus vanuit het Noorden/Oosten en uw voor en achternaam, adresgegevens, opstapplaats en uw telefoonnummer.

Betalen:

Bij aanmelding voor de partybus graag direct betalen via het volgende rekeningnummer: IBAN: NL12RABO0333824466, t.a.v. FSV De Feijenoorder o.v.v. van uw naam. Aanmeldingen die na 2 werkdagen niet zijn betaald zullen geannuleerd worden.

Reisinformatie:

FSV De Feijenoorder zorgt voor reisbegeleiding gedurende de reis. Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een bevestiging. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis ontvangt u een e-mail met de exacte vertrektijd, adres en verdere informatie.

Voldoende aanmeldingen:

Direct na de wedstrijd zal de bus op dezelfde plek vertrekken waar je afgezet ben (vlakbij de Kuip). De bus gaat definitief door bij voldoende aanmeldingen. Indien er geen voldoende aanmeldingen zijn dan ontvangt u hiervan persoonlijk bericht voor 20-03-2017 en zal FSV De Feijenoorder het bedrag terugstorten.
partybus-met-licht

Ga mee met deze unieke busreis en ook voor deze 1908-Partybus reis is het principe vol = vol van toepassing. Dus wacht niet te lang!

Met vriendelijke groet,

FSV De Feijenoorder

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder