Laatste training voor Klassieker openbaar in De Kuip

0
2426

De selectie van Feyenoord werkt aankomende zaterdag de laatste training af voor de Klassieker tegen Ajax die zondag op het programma staat. In dit bericht lees je hier meer over.

Supporters zijn zaterdag welkom om de laatste training voor de Klassieker te bezoeken. De training vindt plaats in De Kuip, begint om 10:30 uur en zal ongeveer drie kwartier duren.

Met de open training biedt Feyenoord supporters de kans om het team op passende wijze te steunen op weg naar de klassieker. De club heeft – net als rondom de eerste openbare training van het seizoen – in samenwerking met FSV De Feijenoorder en supportersgroep De Noordzijde een mooie sfeeractie voorbereid. We hopen dat jij er ook bij bent!

De poorten van het stadion gaan zaterdag om 9:30 uur open, de training start een uur later. Voor aanvang van de training is de Legioenzaal geopend, waar een DJ muziek zal draaien. Omdat de sfeeractie deels plaatsvindt op vak X, is dat vak zaterdag niet toegankelijk voor supporters. Zij kunnen plaatsnemen op de eerste ring van de Gerard Meijer Tribune.

Meer (bezoekers)informatie over de laatste training voor de Klassieker volgt later deze week via Feyenoord.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder