Partybus naar Vitesse-Feyenoord

0
3083

Op zondag 8 december 2019 speelt Feyenoord om 12.15 uur de uitwedstrijd tegen Vitesse. Uiteraard laten we weer bij voldoende animo een partybus rijden!

We verzamelen bij De Kuip om circa 07.30 uur. Hierna rijden we naar het omwisselpunt in Heteren. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons geen bus apart gehouden, maar om ook de combireis gezellig te houden, raden we aan om met zijn allen in een combibus te stappen.

Voor de goede orde, zorg ervoor dat het zowel onderweg als op het omwisselpunt gezellig blijft en hou a.u.b. rekening met het achterlaten van troep etc.

Vertrektijd

De verwachte vertrektijd van de partybus vanaf De Kuip zal rond 07.45 uur zijn.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende gegevens:
– Voornaam
– Achternaam
– Telefoonnummer
– Diamond-, Gold- of Silvercard

Alleen supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet BUS HETEREN komen in aanmerking voor de partybus. We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

Kosten

De prijs voor leden van FSV De Feijenoorder is €15,- voor niet-leden is het €20,-. Dit mag je direct overmaken naar:
– IBAN: NL12RABO0333824466
– T.a.v. FSV De Feijenoorder
– Kenmerk: Partybus Vitesse-Feyenoord + je voor en achternaam

Lid worden van FSV De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Let op

De supportersbussen worden over het algemeen goed in de gaten gehouden door de autoriteiten. Geef de autoriteiten geen aanleiding om de bus staande te houden voor controle ofwel steek geen vuurwerk af en doe a.u.b. normaal bij de stops.

Als de bus vol is, wordt je ingeschreven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken i.v.m. dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mocht je dan al betaald hebben maar niet mee gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug.

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet BUS HETEREN kunnen zich aanmelden voor de bus!
  • Indien er niet genoeg animo is voor de bus, ontvang je het betaalde bedrag terug. Dit hoor je uiterlijk een week van tevoren.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder