FSV De Feijenoorder en Run2Day Rotterdam slaan de handen ineen

0
1995

Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen vanaf morgen (1 juli 2020) 10% korting bij Run2Day op vertoon van de ledenpas. Dus ben je een fanatieke hardloper, ren snel naar de winkel!

Meer informatie over Run2Day

Run2Day is al sinds 2003 dè hardloopspeciaalzaak van Rotterdam met een breed assortiment van schoenen, kleding en accessoires. Wat deze winkel aan de Meent zo bijzonder maakt, is dat Rotterdam de inspiratie is geweest voor de inrichting. Zo is bijvoorbeeld de muur betegeld met tegels uit de Maastunnel, bestaat de vloer uit allerlei soorten van bestrating die zijn te vinden in Rotterdam. Als je nieuwe schoenen test weet je direct of het lekker loopt op de diverse ondergronden uit de stad.

Daarnaast is de winkel bijna een hardloopmuseum te noemen, zo is er een tijdlijn op de muur te vinden vol met geweldige herinneringen en relikwieën uit de geschiedenis van de atletiek en de marathon van Rotterdam. Het is dan ook een inspirerende locatie. 

Buiten dat de winkel erg mooi is, staat een ervaren en deskundig team klaar om jou het beste advies te geven. Zo hebben ze faciliteiten om jouw loopstijl te analyseren zodat ze op basis daarvan de beste producten kunnen aanbieden. Het is dus voor zowel de beginnende als de ervaren loper de perfecte winkel. 

Ben je al nieuwsgierig geworden? Vergeet dan zeker niet hun instagram pagina te bekijken!

Nog geen lid van FSV De Feijenoorder maar wil je wel profiteren van deze actie? Word dan vandaag nog lid door hier te klikken.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder