Drita wint met 2-1 van Decic

0
2152

Feyenoord begint over enkele weken pas aan de Conference League, maar toch stond er vanavond al een belangrijke wedstrijd op het programma in de eerste voorronde. Onze mogelijke tegenstanders Drita uit Kosovo en Decic uit Montenegro namen het tegen elkaar op. De Montenegrijnen kwamen vroeg op voorsprong, waarna de Kosovaren dit snel recht wisten te trekken. Tien minuten voor tijd kwam Drita ook nog op 2-1 voorsprong en wist dit vast te houden. Decic eindigde de wedstrijd met 10 man. Volgende week donderdag vindt de return van deze wedstrijd plaats in Montenegro.

Voor Feyenoord waren er nog twee wedstrijden om in de gaten te houden. In verband met gebrek aan door de UEFA goedgekeurde stadions in beide landen kan het voorkomen dat er nog moet worden geschoven in het programma. Als het Montenegrijnse Sutjeska de eerste voorronde weet te overleven en Feyenoord speelt tegen Decic, dan gaat Decic-Feyenoord verschoven worden naar dinsdag 20 juli, aanvangstijd uiterlijk 20.00 uur. Op het moment van schrijven staat Sutjeska in hun thuiswedstrijd met 1-0 voor tegen het Georgische Gagra. Wordt Drita de winnaar van de eerste voorronde, dan moeten we kijken naar de uitslag van de wedstrijd tussen Skhupi en Llapi. Wanneer Llapi doorgaat wordt de wedstrijd tussen Feyenoord en Drita omgedraaid en spelen we de thuiswedstrijd dus op 22 juli en de uitwedstrijd op 29 juli. De heenwedstrijd is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Skhupi. Op dit moment is het meest realistische scenario dus dat we op 22 juli een uitwedstrijd spelen tegen Drita, de wedstrijd zal dan worden gespeeld in Pristina.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder