Abonnement Stadion Sport Nieuws

0
1619

Speciaal voor de verzamelaars stellen we een abonnement beschikbaar op het enige fysieke programmaboekje van Feyenoord: Stadion Sport Nieuws. Hieronder kun je de voorwaarde lezen en kun je jezelf aanmelden voor het abonnement.

Voorwaarde:
De abonnementhouder van Stadion Sport Nieuws dient lid te zijn/te worden van FSV De Feijenoorder. Nog geen lid? Klik hier en sluit je aan!

Hoeveel boekjes ontvangen SSN-leden:
Abonnementhouders ontvangen minimaal 18x per seizoen het programmaboekje Stadion Sport Nieuws (17x Eredivisie en 1x de openingswedstrijd van het seizoen). Het aantal magazines kan hoger oplopen naar aanleiding van thuiswedstrijden in de beker, bij eventuele oefenwedstrijden of bij Europees voetbal. Op het moment van schrijven brengt de vereniging dit seizoen al 21 programmaboekjes uit (17x Eredivisie, 1x Atlético Madrid en 3x Europacup).

Verzendingen:
4x per seizoen stuurt FSV De Feijenoorder een aantal van minimaal 4/5 programmaboekjes per keer naar abonnementhouders toe. Abonnementhouders ontvangen de programmaboekjes later dan de gespeelde wedstrijd, uitgezonderd bij 4 competitiewedstrijden die in het weekend worden gespeeld. Dit zijn de geplande verzenddata:
1. Zondag 12 september
2. Zondag 21 november
3. Zondag rond 20 februari
4. Zondag 15 mei

Abonnementhouders kunnen het boekje wel al digitaal inzien op de wedstrijddag door hier te klikken en krijgen na het invoeren van hun lidnummer toegang.

Prijs voor het seizoen 2021-2022:
Voor alle edities Stadion Sport Nieuws boekjes voor het seizoen 2021-2022 (4 verzendmomenten) is de prijs 42 euro. Je betaald dit seizoen dus geen verzendkosten!

Aanmelden:
Wil je abonnementhouder worden van Stadion Sport Nieuws? Stuur dan een e-mail met je naam, adresgegevens naar [email protected] en we sturen alle informatie toe.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder