Voor altijd de eerste

0
1756

In 2021 is het 51 jaar geleden dat Feyenoord als eerste Nederlandse club in mei 1970 de beste van Europa is. Maar kort daarop ook Wereldkampioen, want op 9 september 1970 werd na een gelijkspel uit in Argentiniƫ tegen het gevreesde Estudiantes de la Plata (2-2), thuis de 1-0 zege behaald met een afstandsschot van Joop van Daele. Dus kunnen we terecht zeggen en zingen: Voor altijd de eerste! Jaap en Ad Kooimans brachten een ode aan het elftal dat de Wereldbeker naar Rotterdam bracht. Bekijk hieronder hun nummer!

Het streamen van de clip of het lied is in principe gratis. Maar het zou mooi zijn als in ruil daarvoor naar een donatie wordt gedaan aan de Dirk Kuyt Foundation. Klik hier en doneer aan de Dirk Kuyt Foundation.

Lied en Clip: Voor altijd de eerste.
Tekst geschreven en gezongen door: Jaap en Ad Kooimans
Muziek: Karel Vacet, arrangement Ruben Kleij
Begeleiding: Ruby & The Blizzards Backing
vocals: Jeugdpopkoor Zinge!
Muziekproductie: Rowan van Kanten
Videoproductie: Oscar Groenewout
Tolk: Monique van Brakel
Met dank aan Jan Dirk Stouten, Joop van Daele, Ton Habermehl


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder