Geen vliegreis naar Marseille

0
2725

UPDATE BERICHT: https://www.defeijenoorder.nl/2022/04/26/busreis-naar-marseille/

Vliegreis naar Marseille zit er niet in..

Met pijn in het hart moeten we helaas wederom een vliegreis voorbij laten gaan voor de uitwedstrijd tegen Olympic Marseille. Met maximale inspanningen is het helaas toch niet gelukt om een chartervlucht voor elkaar te krijgen. Het enorme personeels te kort, in combinatie met aantrekkende luchtvaart branche én het feit dat de Nederlandse vliegvelden zijn “gekort” op nachtslots (landingsrechten) maken het praktisch onmogelijk om door dat doolhof heen te navigeren.

Zonder te jinxen en vooruitlopend: Mochten we dit seizoen nogmaals naar een vlucht gaan kijken dan is de kans groot dat dat vliegen inclusief overnachting gaat zijn, of vliegen vanuit een van de Belgische luchthavens.

Later vandaag hoopt Feyenoord met meer informatie over de kaartverkoop te komen. We hopen als vereniging alsnog dat vele duizenden Feyenoorders de reis naar Marseille zullen afleggen. In dat kader kunnen we gelukkig wel schrijven: De busreizen gaan door (indien Feyenoord kaarten ontvangt vanuit Marseille) en deze zullen dan ook in het ticketsysteem van Feyenoord beschikbaar komen.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder