Hoe de sfeeractie in Tirana kwam?

0
1234

Duizenden Feijenoorders hebben de reis naar Tirana gemaakt, maar slechts een handjevol heeft de route per auto afgelegd. Slechts een tweetal Feijenoorders waren zo gek om met een bus te gaan en slechts één Feijenoorder was zo gek om die bus te sponsoren.

Vanaf deze plek wilt FSV De Feijenoorder Jim & Gaby nogmaals bedanken voor de onwijze dienst die ze alle supporters hebben bewezen om met een bus vol sfeermaterialen naar Tirana te rijden.
Speciale dank gaat uit naar José Lam van Autobedrijf LAM uit Zuidland. Deze Feijenoorder in hart-en-nieren zei direct en volmondig op z’n Rotterdams “ja tuurlijk gaan we dat doen!” toen we met het vreemde verzoek op de proppen kwamen. “We zoeken een bus om vol sfeermaterialen te stoppen en ermee naar Tirana te rijden, kan dat? Mega spandoek, Legioenzaal Outdoor materiaal, vlaggen en rolkarren.”
De reis verliep vlotjes en snel. In totaal 4400 kilometer. Door zes landen, in acht dagen. Geweldige service en fantastische hulp toen het nodig was.

The Road to Tirana begon letterlijk bij Autobedrijf LAM!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder