Hart voor elkaar

0
5783

Feyenoord speelt aankomende zaterdag tegen Vitesse. Voor aanvang van de wedstrijd zal er weer een spectaculaire sfeeractie plaatsvinden.

Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt werken Opel, Feyenoord’s hoofdsponsor, en de Hartstichting samen om meer vrijwilligers aan een reanimatiecursus te laten deelnemen.

Mensen met een afgeronde reanimatiecursus kunnen er voor zorgen dat er sneller hulp kan worden aangeboden aan mensen met hartproblemen wanneer dit zich voordoet. En dat is belangrijk, want elke afgeronde reanimatie cursus kan een mensenleven redden.

Momenteel staat de tussenstand op 156.039 vrijwilligers. Een schitterend aantal natuurlijk, maar Opel, de Hartstichting en FSV De Feijenoorder hopen door middel van een fantastische sfeeractie bij de wedstrijd tegen Vitesse het laatste zetje te kunnen geven om nog meer vrijwilligers te krijgen.
hartstichting-en-opel
Het doel is om minimaal 170.000 vrijwilligers voor 1 januari 2017 te werven die in geval van nood kunnen reanimeren, nog iets minder dan 15.000 vrijwilligers te gaan dus!

Meer informatie betreffende de sfeeractie voor aankomende zaterdag zal morgen gepubliceerd worden via www.feyenoordnet.nl.  Opel, de Hartstichting en FSV de Feijenoorder hopen op uw medewerking en wij zouden het fantastisch vinden indien u zich aanmeldt en vrijwilliger wordt.

U kunt uzelf direct aanmelden als vrijwilliger op: http://www.opel.nl/feyenoord/voorhetleven/

Ook voor meer informatie kunt u hier natuurlijk terecht.

Met vriendelijke groet,

Opel, de Hartstichting en FSV De Feijenoorder

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder