De donderdagtraining. Regen, wind en kou…

0
1726

De spelers van Feyenoord hadden geduchte tegenstanders tijdens de donderdagtraining op Varkenoord. Ondanks de stormachtige omstandigheden werkte de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst een goede training af in aanloop naar de topper tegen PSV van aanstaande zondag.

Na enkele loop- en pass-/trapoefeningen werd de training afgesloten met partijspellen. Vier teams, bestaande uit een keeper en vijf veldspelers, werkten een mini-toernooi af waarbij er flink gestreden werd om de winst. Na zo’n anderhalf uur zat de training erop en konden de spelers onder een welverdiende warme douche stappen.

In aanloop naar het duel met PSV traint Feyenoord nog twee keer. Zowel de training van vrijdag als zaterdag is besloten. Feyenoord – PSV wordt zondag om 14:30 uur gespeeld in een uitverkochte Kuip.

Bron Feyenoordnl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder