Feyenoord, we houden van die club!

0
8895

Feyenoord, we houden van die club! De tekst op het spandoek symboliseerde het Legioen in de topper tegen PSV. In een topwedstrijd werd een hele belangrijke overwinning geboekt op PSV.

Het sfeerteam heeft wederom een toffe sfeeractie neergezet, om de spelers het laatste zetje te geven naar op weg naar een overwinning. Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf en de laatste drie dagen is koortsachtig en non-stop gewerkt. Het resultaat was er, de gehele Noordzijde kleurde Rood-Wit!

Als blijk van waardering naar het sfeerteam en de supporters heeft de selectie ook mooie bijdrage gedaan aan de actie. Zij maakten vandaag mede mogelijk. Vinden we gers en zijn we trots op. Onze helden laten daarmee zien hoe ze genieten van dit liefdewerk van supporters. Ook je bijdrage leveren en dit soort acties mogelijk maken? Wordt dan lid van FSV De Feijenoorder en steun de sfeeracties!

Het sfeerteam van FSV De Feijenoorder wil alle vrijwilligers, de selectie, de supporters en de mensen bij Feyenoord danken voor het laten slagen van de sfeeractie. Op naar een mooi einde van de competitie!

Sfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSV Sfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeerteam Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSVSfeeractie Feyenoord - PSV26-02-2017: Voetbal: Feyenoord-PSV: Rotterdam Foto: Edwin VerheulSfeeractie Feyenoord - PSV

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder