Oproep: supporters gezocht!

0
22194
Supporters in een vak

FSV De feijenoorder ontving onderstaande oproep van de redactie voor een nieuw NPO1-programma:

Feyenoord op 1!

In 1999 behaalde Feyenoord voor het laatst de landstitel binnen. Nu lijkt het kampioenschap voor het eerst in achttien jaar weer binnen handbereik. En daar zijn we wel aan toe. Want Feyenoord is niet zomaar een voetbalclub maar een met vele fans in Rotterdam en ver daar buiten. Supporters die de club altijd trouw blijven ook als het moeilijk is. Maar Feyenoord is veel meer dan een voetbalclub. Het is voor menig Rotterdammer alles. Een plek van kameraadschap en verbondenheid. En een manier om na een week hard werken te ontladen bij de wedstrijd.

Supporters gezocht!

Feyenoord leidt dit seizoen het klassement van de eredivisie. Hét moment om een mooi portret te maken van de club en de supporters. In een nieuw NPO1-programma, volgen we de ontknoping van de competitie door de ogen van de supporters.

We volgen de supporters tijdens de wedstrijden in het stadion, het café of thuis op de bank. Maar ook op doordeweekse dagen leeft Feyenoord. Bijvoorbeeld in gesprekken op het werk, tijdens een avond met vrienden of bij de activiteiten van de supportersvereniging.

Hiervoor zijn we op zoek naar uiteenlopende Feyenoord-supporters in hart en nieren, die de rest van Nederland mee willen nemen in hun liefde voor de club en de stad Rotterdam.

Deelnemers dienen rekening te houden met een tot drie tot vier draaimomenten (dagdelen) over een periode van ongeveer zes weken.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken stuur dan een e-mail naar [email protected]
Vermeld hierbij je voor- en achternaam, woonplaats, leeftijd en uiteraard je motivatie om mee te doen. De redactie neemt contact op met de uitverkorenen.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder