Maaskant: “Haal alle stoeltjes uit De Kuip en gooi ‘m maar vol met 120.000 mensen”

0
2966

Robert Maaskant vindt het erg risicovol dat Feyenoord-fans bij uitwedstrijden vaak kaarten voor vakken van de thuisclub hebben. De oud-trainer van onder meer NAC Breda doet daarom een opvallende suggestie voor het mogelijke kampioensduel bij Excelsior.

Naar aanleiding van de commotie bij Heerenveen – Feyenoord reageert Maaskant bij FOX Sports. “Ik vind het wel een risico. Feyenoord-supporters zijn heel trouw en willen overal bij zijn. Het is al jaren zo dat Feyenoord-supporters kaarten opkopen van de thuisclub. Hoe dichter je bij het kampioenschap gaat komen, dat gaat er nu echt naar uitzien… Dan krijg je echte risicosituaties.”

“Als het om de wedstrijd tegen Excelsior gaat, dan zou ik willen voorstellen: ga maar naar De Kuip toe. Speel de wedstrijd maar in De Kuip. Haal alle stoeltjes uit De Kuip en gooi ‘m maar vol met 120.000 mensen. Want zoveel mensen gaan er op afkomen”, voorspelt Maaskant. Een andere mogelijkheid is dat het kampioensduel van Feyenoord bij Vitesse wordt afgewerkt. Dat gaat wellicht gebeuren in een halfleeg stadion.

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder