Zondag geen pendeltreinen van en naar Rotterdam Stadion

0
2343

Feyenoord-supporters kunnen aanstaande zondag voor en na de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor tussen de stations Rotterdam Zuid en Dordrecht.
Als gevolg van de werkzaamheden rijden er geen pendeltreinen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion, terwijl er ook geen treinen rijden tussen Rotterdam Zuid en Dordrecht.

Reis je vanaf Rotterdam Centraal?

– Er rijden 4 treinen per uur tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid. Vanaf Rotterdam Zuid is het ongeveer een kwartier lopen naar De Kuip.
– Vanaf Rotterdam Centraal rijden tram 23 en 12 naar het stadion. Feyenoord-supporters kunnen van drie uur voor en tot drie uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Reis je vanaf Dordrecht of het zuiden?

– Vanaf station Dordrecht rijden er bussen richting station Rotterdam Lombardijen. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier á twintig minuten lopen naar De Kuip.

Bron Feyenoordnl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder