Feyenoord waarschuwt voor zwarthandel

0
4044

Feyenoord heeft geconstateerd dat er voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van komende zondag sprake is van zwarthandel. Op diverse websites bieden zowel seizoenkaarthouders als supporters die in het bezit zijn van een losse kaart, hun toegangsbewijs voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan tegen woekerprijzen.

De club benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod van 18 maanden inclusief een geldboete van maximaal € 450,-

Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters door zwarthandel gedupeerd worden. Ook de komende dagen zal de club actief online advertenties controleren en kaarten blokkeren. Voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo zijn inmiddels al zo’n honderd seizoen- en dagkaarten vanwege zwarthandel geblokkeerd.

Bron en foto: Feyenoord.nl

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder