Hand in Hand, mei 2017: El Ahmadi en Kongolo aan het woord

0
2834

In aanloop naar de (hopelijk) aanstaande kampioenswedstrijd, is er niets prettiger dan de spanning op te voeren met fijn leesvoer over je favoriete club. De leden van FSV De Feijenoorder vallen met hun neus in de boter met de nieuwe Hand in Hand die deze week wordt bezorgd. En hij zit vol. Propvol! Zo is hij gevuld met onder meer interviews met Karim El Ahmadi (“Eenheid en energie maken ons sterk”), Terence Kongolo (Teamspirit is the key tot succes), supporter Wouter Bos, oud-topvoetbalster en huidig trainster Manon Melis en Astrid Been, de vrouw van Mario.

Maar er zijn ook weer de oude vertrouwde items, zoals Over Mijn Lijk. Daarin dit keer aandacht voor John de Wolf: “Vroeger ging ik met mijn vader naar Feyenoord. We hadden samen een droom en dat was ooit voor die club te mogen spelen. In 1990 was het zover, ik tekende een contract, mijn vader was erbij, we hoefden niks tegen elkaar te zeggen op dat moment, elkaar aankijken was genoeg. Dan zit je daar als twee grote jongens die allebei het gevoel hebben van: “We hebben het bereikt, we zijn daar waar we wilden komen.”
IMG_4037
En verder: Ed Oudenaarden die als fotograaf veel in De Kuip kwam maar na een ernstig ongeluk zijn vak niet meer uit kan oefenen, een jeugdsentiment opwekkend overzicht van Panini-stickers van (oud)-Feyenoorders, een dagje meelopen met de heren van RTV Rijnmond tijdens het duel in Zwolle, een (statistische) vergelijking waarom Nicolai Jørgensen beter is dan Michiel Kramer en uitgebreide Informatie over de eerste kampioenendag van de Dirk Kuyt Foundation op zaterdag 3 juni.

Hand in Hand verschijnt periodiek en wordt automatisch verstuurd aan alle leden met een lidmaatschap inclusief Hand in Hand van FSV De Feijenoorder. Het blad is tevens te koop in de losse verkoop. Lid worden van FSV De Feijenoorder doet u door hier te klikken. Als lid inclusief de Hand in hand geniet u naast vele voordelen maandelijks van ons exclusieve magazine Hand in Hand.

Bron: Hand in Hand, mei 2017

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder