Feyenoord thuis gekkenhuis!

0
13891
Sfeeractie bekerfinale Feyenoord - Utrecht

Dit weekend staat de wedstrijd van het jaar op het programma. Belangrijker dan deze is het in jaren niet geweest. Zeker na de deceptie van vorige week heeft Feyenoord onze steun hard nodig.

Neem sjaals, vlaggen en alles wat je maar kan gebruiken om het team naar de overwinning te schreeuwen mee. Heb je geen spandoek? Maak er dan gewoon eentje met vrienden. Met een stuk stof en een blik verf of spuitbus kom je al een heel eind! Vuurwerk kan je lekker thuis laten. 

Samen hangen we het hele stadion vol met Rood-Wit en Groen-Wit-Groen. Alles om De Kuip tot een onneembare vesting te maken en Feyenoord te steunen naar hopelijk een historische overwinning. Ook het sfeerteam doet natuurlijk mee in dit alles. Onze materialen kan je na afloop onder aan de trappen neerleggen.

Ongeacht de uitslag: Rotterdam is onze stad, Rotterdam en iedereen die daar zijn of haar werk doet laat je heel en respecteer je. Geen gelul, geen smoesjes. Winnen en verliezen doen we al jaren samen.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder