Hand in Hand Kampioensspecial!

0
4691

Feyenoord is kampioen en dat willen we weten ook. Ook de redactie van de Hand in Hand grijpt deze unieke gebeurtenis aan om groots uit te pakken. Een kampioen waardig. Daarom deze maand geen reguliere Hand in Hand maar een ware Kampioensspecial! 200 pagina’s vol foto’s, interviews, belevenissen van leden, spelers, supporters, bestuurders en nog veel veel meer. 

Naast de gebruikelijke spelersinterviews verder onder meer een item over de sfeeracties van FSV De Feijenoorder, een fotocollega van het megadoek op Hofplein 19, verhalen van (buitenlandse) supporters rond de kampioensduels met Excelsior en Heracles en geven bekende supporters, oud-Feyenoorders en journalisten hun visie op de titel.
12-03-2017: Voetbal: Feyenoord-AZ: Rotterdam Foto: Edwin Verheul

De special wordt half juni bezorgd bij leden van FSV De Feijenoorder. Genoeg tijd dus om lid te worden! Want leden ontvangen de Hand in Hand automatisch.
Megadoek FSV De Feijenoorder

Naast bovengenoemde items vinden we in de Kampioensspecial: een exclusief voor Hand in Hand gehouden interview met Giovanni van Bronkhorst, een tekst- en fotoverslag van onze reporters vanuit het stadhuis tijdens de huldiging, een rapport van de spelers, overzichten van de prestaties van de club, beleving van de supporters en werkzaamheden van De Feijenoorder gedurende het hele seizoen. En niet te vergeten: recensies van kampioensboeken, op de bank met de familie van Bronckhorst, historische verhalen over landstitels, foto’s van de jeugdkampioenen en nog veel veel meer. Tot slot staan de redactieleden nu zelf eens in de aandacht. Zij vertellen wat dit kampioenschap voor hen zo bijzonder maakte.
14-05-2017: Voetbal: Feyenoord-Heracles: Rotterdam Foto: Edwin Verheul

De leden van FSV De Feijenoorder inclusief de Hand in Hand ontvangen het blad automatisch. Wilt u de Kampioensspecial ook ontvangen maar bent u nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder door hier te klikken. U ontvangt dan ook de reguliere uitgave van Hand in Hand vanaf nu tien keer per seizoen. De Kampioensspecial is ook in de losse verkoop verkrijgbaar (€4,99) bij diverse boekhandels en supermarkten.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder