De cover van de Hand in Hand Kampioensspecial

0
6720

Vol trots presenteert FSV De Feijenooorder de cover van de Luxe Kampioensspecial. Op de voorkant ziet u trainer Giovanni van Bronckhorst die de schaal aan de supporters toont. In de special staan bijzondere supportersverhalen, interviews, belevenissen van leden, spelers, bestuurders en nog veel veel meer. 200 pagina’s vol met Kampioensverhalen meegemaakt in dit schitterende seizoen! 

Sfeeracties en het Megadoek

Megadoek hofplein 53
Naast de gebruikelijke spelersinterviews dit keer ook een item over de sfeeracties van FSV De Feijenoorder, een fotocollage van het megadoek op Hofplein 19, verhalen van (buitenlandse) supporters rond de kampioensduels met Excelsior en Heracles en tot slot komen bekende supporters, oud-Feyenoorders en journalisten aan het woord en geven hun visie op de titel.

Leden

14-05-2017: Voetbal: Feyenoord-Heracles: Rotterdam Foto: Edwin Verheul
De special wordt 16/17 juni bezorgd bij leden van FSV De Feijenoorder. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden! Want leden ontvangen de Hand in Hand automatisch. Ben je 1908-Lid maar wil je het lidmaatschap per direct laten omzetten naar een lidmaatschap inclusief Hand in Hand? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en ontvang de Kampioensspecial.

Luxe gelijmde rug en een extra dikke uitgave

De Kampioensspecial komt uit in een speciale uitgave. De rug van de special is gelijmd (gelumbeckt) en in plaats van de normale 85 pagina’s nu ruim 200 pagina’s dik. Een collectors item voor de Feyenoord supporter!

Interview met Giovanni van Bronckhorst

AdoFEY_190217_06789999
Naast de eerder genoemde items vinden we in de Kampioensspecial: een exclusief voor Hand in Hand gehouden interview met Giovanni van Bronckhorst, een tekst- en fotoverslag van onze reporters vanuit het stadhuis tijdens de huldiging, een rapport van de spelers, overzichten van de prestaties van de club, beleving van de supporters en werkzaamheden van De Feijenoorder gedurende het hele seizoen.
FeyHuldigingCool_150517_0395
En niet te vergeten: recensies van kampioensboeken, op de bank met de familie van Bronckhorst, historische verhalen over landstitels, foto’s van de jeugdkampioenen en nog veel meer. Tot slot staan de redactieleden nu zelf eens in de aandacht. Zij vertellen wat dit kampioenschap voor hen zo bijzonder maakte.

Word lid en ontvang de Kampioensspecial

De leden van FSV De Feijenoorder (inclusief de Hand in Hand) ontvangen het blad automatisch. Wilt u de Kampioensspecial ook ontvangen maar bent u nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder door hier te klikken. U ontvangt dan ook de reguliere uitgave van Hand in Hand vanaf nu tien keer per seizoen. Word lid, ontvang de Kampioensspecial en je bent lid t/m het seizoen 2017/2018. De Kampioensspecial is ook in de losse verkoop verkrijgbaar (€4,99) bij diverse boekhandels en supermarkten.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder