Aftellen tot de Kampioensspecial van FSV De Feijenoorder

0
3626

Feyenoord is Kampioen en dat willen we weten ook! De redactie van de Hand in Hand heeft overuren gedraaid en een prachtige special gemaakt van 200 pagina’s. De special staat vol met achtergrondverhalen, interviews en prachtige foto’s. Benieuwd hoe het Megadoek project tot stand kwam? De sfeeractie “Feyenoord we houden van die club” is ontwikkelt of vanuit welke werelddelen de supporters zijn afgereisd voor de Kampioenswedstrijden? Je leest het allemaal terug in de special wat nu al een collectors item mag worden genoemd.

Bezorgdatum

Vanwege de opmaak, het drukken en de speciale rug heeft het productie proces van de Kampioensspecial lichte vertraging opgelopen. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen de Kampioensspecial op dinsdag 20 juni met een uitloop t/m donderdag 22 juni.

Voorproefje

Niet getreurd om de Feyenoord supporters alvast in de stemming te brengen geven we elke dag tot de bezorging alvast voorproefjes van de Kampioensspecial.

36 uur rijden vanuit Noorwegen voor Feyenoord

We trappen af met 2 supporters met echte clubliefde. Vader en zoon Hoff rijden 36 uur vanuit Noorwegen voor de wedstrijden tegen Excelsior en Heracles Almelo.
Route Lars
In de special een beeld van wat ze allemaal zijn tegengekomen op deze tocht naar Rotterdam. Lars heeft uiteindelijk maar een kaart voor de wedstrijd tegen Heracles en laat zijn zoon het Kampioenschap in De Kuip mee maken. Onze redacteur Dennis van Noort heeft hun reis weergegeven in 3 pagina’s in de Kampioensspecial. Een aanrader!
Lars Hoff

Kampioensspecial ontvangen?

Leden van FSV De Feijenoorder inclusief de Hand in Hand ontvangen de Kampioensspecial automatisch. Nog geen lid? Word lid door hier te klikken en ontvang de Kampioensspecial (zolang de voorraad strekt!)

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder