Aftellen tot de Kampioensspecial van FSV De Feijenoorder

0
2607

Feyenoord is Kampioen en dat willen we weten ook! De redactie van de Hand in Hand heeft overuren gedraaid en een prachtige special gemaakt van 200 pagina’s. De special staat vol met achtergrondverhalen, interviews en prachtige foto’s. Benieuwd hoe het Megadoek project tot stand kwam? De sfeeractie “Feyenoord we houden van die club” is ontwikkelt of vanuit welke werelddelen de supporters zijn afgereisd voor de Kampioenswedstrijden? Je leest het allemaal terug in de special wat nu al een collectors item mag worden genoemd.

Bezorgdatum

Vanwege de opmaak, het drukken en de speciale rug heeft het productie proces van de Kampioensspecial lichte vertraging opgelopen. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen de Kampioensspecial op dinsdag 20 juni met een uitloop t/m donderdag 22 juni.

Voorproefje

Niet getreurd om de Feyenoord supporters alvast in de stemming te brengen geven we elke dag tot de bezorging alvast voorproefjes van de Kampioensspecial.

Interview met Giovanni van Bronckhorst

In de Kampioensspecial staat een interview van 7 pagina’s met trainer Giovanni van Bronckhorst. Hieronder enkele passages uit het interview:

Gio van Bronckhorst 1Gio van Bronckhorst 2Gio van Bronckhorst preview FeyHuldigingCool_150517_0395

Kampioensspecial ontvangen?

Leden van FSV De Feijenoorder inclusief de Hand in Hand ontvangen de Kampioensspecial automatisch. Nog geen lid? Word lid door hier te klikken en ontvang de Kampioensspecial (zolang de voorraad strekt!) De Kampioensspecial is tevens verkrijgbaar in een geringe oplage in de betere boekenwinkels in Rotterdam en omgeving en in de Fanshops bij De Kuip.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder