Reis BZ niet in samenwerking met vereniging

0
7323

FSV De Feijenoorder heeft verschillende berichten ontvangen van supporters die door reisbureau Buitenlandsche Zaken zijn benaderd voor een reis naar de wedstrijd Manchester City-Feyenoord. Dit is niet de officiële supportersreis van FSV De Feijenoorder. De reis van bureau Buitenlandsche Zaken is zónder wedstrijdkaart.

FSV De Feijenoorder organiseert in samenwerking met Feyenoord de supportersreizen naar Europese wedstrijden in combinatie met een wedstrijdkaart. Wij brengen zo snel mogelijk -we hopen deze week- meer informatie over de Europese uitwedstrijden en eventuele reizen die hier naartoe georganiseerd worden.

De vereniging is achter de schermen druk bezig met de organisatie en ons advies aan de supporters is om op de informatie vanuit de vereniging te wachten.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder