Voorbeschouwing Feyenoord-VVV

0
1868

Tekst: Rody

Was dit de eerste interland break die voor Feyenoord niet ongelegen kwam? Na teleurstelling op teleurstelling, even vrije tijd voor de boys of het hoofd leegmaken bij de nationale ploeg.

Dat onze spelers het niet zijn verleerd bleek de afgelopen dagen wel. Jorgensen leverden een paar assists in een alles of niets wedstrijd. El Ahmadi en Amrabat vierden feest in Marrekech. En Tapia vloog de wereld rond om vervolgens een ticket voor het WK te veroveren. Steven Berghuis pakte een hattrick aan assists mee en kreeg zélfs Luuk de Jong aan het scoren. Dan ben je een héle grote hoor..

Tijd om die resultaten door te trekken naar ons Feyenoord. In elke wedstrijd waarin we punten verspeelden hebben we genoeg goede kansen gehad. Die doelpunten moeten toch eens gaan vallen.

VVV moet zaterdag het slachtoffer gaan worden. De ploeg van Maurice Steijn had een prachtige start van de competitie. Inmiddels staan ze in Venlo weer met beide benen op de grond: 4 punten boven de degradatiestreep. Wat mij betreft mag VVV sowieso degraderen. Als je op zo’n kunstgrasveld speelt verdien je he-le-maal niks.

Nog even terug naar een memorabele Feyenoord -VVV. Na de oorwassing in Eindhoven. Een volle Kuip. Genieten:

Laten we hopen dat er nog wat van die rubberen korrels in de verdedigingsmachine van VVV zit, dan gaan we ze oprollen!

Fijne wedstrijd!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder