Hand in Hand, december 2017: interviews met Sam Larsson en Jens Toornstra

0
2780

Hand in Hand nummer 4 editie december wordt vandaag en maandag bezorgd bij leden van FSV de Feijenoorder. In deze editie interviews met Sam Larsson en Jens Toornstra. Verder onder andere een fotoverslag uit Charkov en een in memoriam voor Hans Kraay sr. Een icoon om nooit te vergeten.

Sam Larsson: “Nicolai Jørgensen is een beest”

Sam Larsson is een van de nieuwe aankopen van Feyenoord. Op de vraag welke speler het meeste indruk op Sam heeft gemaakt antwoord hij: “We hebben heel veel goede spelers, maar Nicolai Jørgensen is echt een beest. Hij is met zijn klasse en werklust heel belangrijk voor de ploeg.  Ik wil er verder niet te veel spelers uitlichten, maar wil ook Steven Berghuis nog noemen. Het is mooi om met zo’n goede speler in de voorhoede te staan”.
Larsson

Jens Toornstra en zijn tien mooiste momenten

Jens antwoord dat het doelpunt vorig seizoen tegen Sparta zijn mooiste goal uit zijn carrière is. “Die lange bal van Botteghin, die nam ik aan op mijn borst. Ik maakte in de lucht een een-tweetje met Karsdorp, toen nam ik ‘m nog één keer aan en schoot ‘m in de korte hoek in de kruising. Toen zat het allemaal mee, nu zit het even heel erg tegen”.

In memoriam Hans Kraay sr.

Oud-speler en trainer van Feyenoord Hans Kraay sr. is 27 oktober op 81-jarige leeftijd overleden. De verdediger speelde 249 wedstrijden voor Feyenoord en was daarnaast ook trainer en technisch directeur van de Rotterdamse club. Redacteur Peter Tetteroo beschrijft de spelers en trainer carrière van Hans Kraay sr.
1965-04-25-Fey-GVAV 1-1 Kampioen (16)

Meer lezen?

De nieuwste editie van Hand in Hand valt vandaag en maandag op de mat bij leden. Het magazine is voor €4,99 verkrijgbaar bij de betere boekhandels. Wil je voortaan ook maandelijks Hand in Hand ontvangen? Word dan lid van FSV De Feijenoorder. Je ontvangt tien keer per seizoen magazine Hand in Hand, ondersteunt de sfeeracties (o.a. de megaspandoeken) in het stadion en helpt de vereniging bij het behartigen van de belangen van supporters. Lid worden kan door hier te klikken.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder