Op de bank met………?

0
1506

Hand in Hand ging op bezoek bij de ouders van deze huidige Feyenoord-verdediger en haalde een foto uit het familiealbum. Welke Feyenoorder zie je hier in RBC shirt (vol modder door zijn fanatieke spel) spelen tegen Feyenoord?

Leuk detail: na het faillissement van RBC ging hij voor Feyenoord spelen, waar zijn teamgenoten hem herkenden als dat ‘irritante ventje van RBC’.

Het verhaal op de bank met…… staat in de Hand in Hand van januari. Leden van FSV De Feijenoorder incl. Hand in Hand abonnement ontvangen het magazine automatisch 10x per jaar. Wil je de Hand in Hand ook ontvangen en de sfeeracties steunen maar ben je nog geen lid? Word dan nu lid van FSV De Feijenoorder door hier te klikken.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder
DELEN
Vorig artikelCoen Moulijn
Volgend artikelHier gaat het om