Broederliefde en Ronnie Flex hoofdacts Kameraadjes Voetbalfeest

0
3405

Feyenoord is erin geslaagd om twee grote namen te strikken voor de vierde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Broederliefde en Ronnie Flex zullen op zondag 25 maart 2018 voor duizenden Kameraadjes optreden in De Kuip.

Rapper en Feyenoord-supporter Ronnie Flex en de Rotterdamse rappers van Broederliefde behoren tot de populairste Nederlandse artiesten van dit moment, zeker onder jongeren. Ze vormen tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest de hoofdacts van de wervelende afsluitende show in het stadion, die net als de afgelopen jaren wordt gepresenteerd door Pepijn Gunneweg. Verder zullen onder meer de Hermes House Band, de buschauffeurs van de RET en YouTubers Matthy en Koen de Kameraadjes vermaken.

Kaartverkoop
Leden van Juniorclub Kameraadjes mogen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Wel dienen zij hun kaartje online te verzilveren. Dit kan vanaf zaterdag 3 februari om 9:00 uur, als de voorrangsperiode voor leden van start gaat. Deze loopt tot en met vrijdag 16 februari. Alle Kameraadjes ontvangen vrijdag 2 februari een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens om hun gratis kaartje te verzilveren.

Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van Kameraadjes zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Voetbalfeest. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden bijgekocht. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Voetbalfeest.

Word lid!
Let op: het Voetbalfeest was vorig jaar al in de voorrangsperiode snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij met het kopen van je kaartjes! Wil je gratis naar het Voetbalfeest en jouw kaartje gegarandeerd in de voorrangsperiode kunnen verzilveren? Meld je dan nu hier aan als lid van Kameraadjes!

Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest 2018 lees je op www.feyenoord.nl/kameraadjes/voetbalfeest. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste updates over het feest in De Kuip.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder