Kom op woensdag 13 april naar de paastour in De Kuip!

0
914

Het is bijna Pasen! Dat betekend dat er op 13 april kidstours in De Kuip georganiseerd worden, volledig in het teken van Pasen.

Tijdens deze kidstour kunnen ouders hun kinderen meenemen in een interactieve rondleiding door De Kuip die dit jaar zijn 85-jarige jubileum viert. Maar dat niet alleen: voor de kinderen is er een speurtocht georganiseerd inclusief prijsvraag. Deelnemers krijgen daarom de kans om met een Feyenoord prijs naar huis te gaan. Tijdens de rondleiding zullen de kinderen langs de meest iconische plekken van het stadion lopen en zullen zij onder andere de kleedkamers van de spelers te zien krijgen die voor het normale publiek niet toegankelijk zijn. Daarnaast is er een paashaas die de deelnemers zal voorzien van wat lekkers en is er de mogelijkheid om geschminkt te worden.

De Kidstour is een interactieve rondleiding door De Kuip voor kinderen van 5 t/m 14 jaar onder begeleiding van minimaal één ouder/verzorger. Je kunt de paastour volgen op 13 april tussen 14:00 – 15:30 uur of  tussen 16:00 – 17:30 uur.

Wil jij ook bij deze speciale kidstour zijn? Verzeker je dan nu van een plekje door via de link te reserveren!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder