Supporters praten mee over bereikbaarheid

0
2234

Foto’s: FSV De Feijenoorder

Bij de ontwikkeling van Feyenoord City wordt dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en ervaringen van de supporters.

Op 29 januari jl. 25 reisden leden van de Feyenoord Supportersraad en FSV de Feijenoorder ‘figuurlijk’ van huisdeur tot Kuip om samen met de projectgroep mee te denken over de bereikbaarheid van het Feyenoord City-gebied voor auto’s, fietsers, OV-reizigers, bezoekers te voet en reizigers met een beperking. Belangrijkste vragen: wat gaat goed? En wat kan beter, nu en in de toekomst?

Inmiddels zijn er vijf bijeenkomsten met belanghebbenden belegd. En net als de eerdere was ook die van 29 januari weer bijzonder vruchtbaar en inspirerend door de kritische, maar opbouwende inbreng van de supporters. Begin april wordt teruggekoppeld over de wijze waarop de bevindingen worden verwerkt in de plannen voor Feyenoord City. Alle bezoekers van de bijeenkomsten: bedankt voor jullie waardevolle input!


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder