Zondag geen pendeltreinen van en naar Rotterdam Stadion

0
4150

Feyenoord-supporters kunnen aanstaande zondag 18 februari voor en na de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (aanvang 14:30 uur) geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor.

Supporters die zondag toch met de trein naar de wedstrijd in De Kuip komen, kunnen uitstappen op station Rotterdam Zuid of station Rotterdam Lombardijen. Op die stations stoppen zondag echter ook minder treinen: twee in plaats van vier per uur. Dat betekent dat supporters aanstaande zondag rekening moeten houden met een langere reistijd.

De vertrektijden van de treinen zijn kort van tevoren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail).

Gratis reizen met RET

Tram en bus zijn een goed alternatief voor reizen met de trein. Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Thuisduels met PSV en AZ

Ook rondom de thuiswedstrijd tegen AZ (zondag 11 maart) rijden er vanwege werkzaamheden aan het spoor geen pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Bij de thuiswedstrijd tegen PSV (zondag 25 februari) stoppen er wel treinen op dit station.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder