Kaartverkoop Kameraadjeswedstrijden start zaterdag

0
1915

Kameraadjes opgelet! Wil jij dit seizoen gratis een thuiswedstrijd van Feyenoord bezoeken? Zorg er dan voor dat je aanstaande zaterdag 14 juli om 10:00 uur achter je computer, tablet of smartphone zit! Vanaf dat moment kun je namelijk jouw gratis kaart scoren én direct extra kaarten bijkopen.

Drie Kameraadjeswedstrijden

Kameraadjes (Mini’s uitgezonderd) mogen elk seizoen gratis één thuiswedstrijd van Feyenoord bezoeken. Bij een aantal wedstrijden reserveren we in De Kuip vakken speciaal voor Kameraadjes en worden er extra activiteiten georganiseerd voor onze jonge supporters.

De Kameraadjeswedstrijden van het seizoen 2018-2019 zijn:
Feyenoord – Levante UD, zondag 29 juli 2018 om 14:30 uur
Feyenoord – Fortuna Sittard, zondag 16 december 2018 om 16:45 uur
Feyenoord – FC Emmen, zondag 3 maart 2019 om 16:45 uur

Extra kaarten

Voor de eerste Kameraadjeswedstrijd, de openingswedstrijd Feyenoord – Levante UD in De Kuip, kun je (maximaal) twee kaarten bijkopen. Vanwege de beperkte capaciteit in De Kuip en ons doel om zo veel mogelijk Kameraadjes de kans te bieden om aanwezig te zijn bij een thuiswedstrijd van Feyenoord, is besloten om de bijkoop van de Kameraadjeswedstrijden in de Eredivisie te beperken tot maximaal één kaart. Op die manier kunnen wij per Kameraadjeswedstrijd meer Kameraadjes blij maken met een kaart.

Meer informatie per mail

Kameraadjes ontvangen aanstaande vrijdag 13 juli een e-mail, met daarin onder meer de inloggegevens en meer informatie over het aankoopproces. Lukt het je niet om aanstaande zaterdag een kaart te bemachtigen? Later dit seizoen wordt nog een vierde Kameraadjeswedstrijd uitgekozen.

Word lid van Kameraadjes

Wil jij ook elk seizoen gratis een thuiswedstrijd van Feyenoord bezoeken? Word dan hier lid van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes en profiteer van vele voordelen. Word je direct lid, dan maak je geen kans meer om aanstaande zaterdag kaarten te kopen.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder