Herdenkingsdoek Feyenoord-Levante

0
5051

Vanochtend stonden er weer tientallen vrijwilligers vroeg klaar bij De Kuip. Helaas zijn er ons het afgelopen seizoen weer tientallen Feijenoorders ontvallen welke er vanochtend zijn bijgespoten op het herdenkingsdoek. Tijdens de minuut stilte voorafgaand aan Feyenoord-Levante is het doek getoond op De Noordzijde. Bekijk hieronder de foto’s (bij aanklikken kun je een groter formaat foto downloaden) van het spandoek gemaakt door Mandy Horstink en Gijs. Speciale dank gaat uit naar Henk van den Dungen die zorgt dat alle opgegeven namen het gehele seizoen genoteerd worden en doorgegeven aan het sfeerteam. Ook willen we de afdeling supporterszaken van Feyenoord bedanken welke er voor zorgde dat fotograaf Mandy op het stoepje achter het doel kon fotograferen. En natuurlijk willen we onze vrijwilligers van het sfeerteam bedanken! Opdat we nooit vergeten!


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder
DELEN
Vorig artikelEuropa League loting
Volgend artikelWeer van start