Zoek een plaatsje in de zon – in Miniworld

0
4884
Miniworld De Kuip

Foto’s: Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam is sinds kort een mini-versie van De Kuip te bewonderen. De mini-Kuip telt 11.000 plaatsen en hiervan zijn er al ruim tweeduizend bezet. Miniworld wil graag een uitverkochte Kuip en FSV De Feijenoorder helpt graag mee aan een ‘volle bak’.

Speciale actie voor leden van FSV De Feijenoorder

Miniworld De KuipWil jij jezelf verzekeren van een plaatsje in De Kuip van Miniworld? Breng dan een bezoek aan Miniworld Rotterdam (entree volwassenen €11,70, kinderen €7,70).
Op vertoon van je ledenpas mag je een GRATIS poppetje uitzoeken (normaal €5). Noteer op een kaartje je vak, stoelnummer en e-mailadres en op een later tijdstip plaatst Miniworld jouw poppetje in de mini-Kuip. Je ontvangt hiervan foto’s per e-mail. Bij je bezoek aan Miniworld ontvang je een plaatsbewijs dat jouw plaats in de mini-Kuip garandeert. Bewaar dit plaatsbewijs goed, want hiermee heb je drie jaar lang bij elk bezoek aan Miniworld recht op 25% korting op entree voor jezelf en een introducé.

Lees meer over de mini-Kuip in Hand in Hand

In de nieuwste Hand in Hand die deze week verschijnt, lees je een reportage over Miniworld Rotterdam en onze speciale ledenactie om de mini-Kuip vol te krijgen.


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder